ANASAYFA
BÖLÜM
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Bölüm Başkanı Mesajı
Sayısal Bilgiler
Bölüm Organizasyon Şeması
Türkçe
English
AKADEMİK
Akademik Kadro
Akademik Takvim
Komisyonlarımız
Türkçe
English
ÖĞRENCİ
Yönetmelikler
Staj
Erasmus
Standart Formlar
Yatay Geçiş
Yaz Okulu
Başvuru Süreçleri
Türkçe
English
Ders Programı
Sınav Programı
Türkçe
English
PROGRAMLAR
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Program Hakkında
Ders Planları
Ders İçerikleri
Türkçe
English
Aşçılık Programı
Program Hakkında
Ders Planları
Ders İçerikleri
Türkçe
English
Türkçe
English
BİLGİ
Bologna Bilgi Paketi
Türkçe
English
KALİTE
Kalite Komisyonu
Kalite Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız ve Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız
Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
Türkçe
English
Mezun Faaliyetlerimiz
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Türkçe
English
Türkçe
English
Kalite Koordinatörlüğü
KİDR
Raporlar
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Akran Değerlendirme Raporu
Türkçe
English
Türkçe
English
İLETİŞİM
Türkçe
English
Eğitim Bilgi Sistemi
Aday Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi
E-Posta
ANASAYFA
BÖLÜM
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Bölüm Başkanı Mesajı
Sayısal Bilgiler
Bölüm Organizasyon Şeması
AKADEMİK
Akademik Kadro
Akademik Takvim
Komisyonlarımız
ÖĞRENCİ
Yönetmelikler
Staj
Erasmus
Standart Formlar
Yatay Geçiş
Yaz Okulu
Başvuru Süreçleri
Ders Programı
Sınav Programı
PROGRAMLAR
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Program Hakkında
Ders Planları
Ders İçerikleri
Aşçılık Programı
Program Hakkında
Ders Planları
Ders İçerikleri
BİLGİ
Bologna Bilgi Paketi
KALİTE
Kalite Komisyonu
Kalite Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız ve Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız
Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
Mezun Faaliyetlerimiz
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Kalite Koordinatörlüğü
KİDR
Raporlar
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Akran Değerlendirme Raporu
İLETİŞİM
Haberler
Üniversitemiz
>
Haberler
Doğal Fermantasyon ile Tıbbi ve Aromatik Sirke Yapımı
27 Kasım 2025 Perşembe
Pastane Ürünleri Dersinde “Yaş Pasta ve Special Cupcake” Uygulamaları Gerçekleştirildi
26 Kasım 2025 Çarşamba
Aşçılık Öğrencilerine Keskin Bilgiler: Pirge’den Bıçak Eğitimi
13 Kasım 2025 Perşembe
Aşçılık Programı Öğrencilerine Mutfakta Yangın Güvenliği Eğitimi
13 Kasım 2025 Perşembe
Yalova Meslek Yüksekokulu’nda TURAK Saha Ziyareti Gerçekleştirildi
30 Ekim 2025 Perşembe
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Sektör Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
14 Ekim 2025 Salı
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı I. Sınıf Öğrencileri İle Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi
30 Eylül 2025 Salı
ID Fine Ailesinden Eğitime Değerli Destek
25 Haziran 2025 Çarşamba
Yalova MYO’da Mezuniyet ve Önlük Giyme Töreni Coşkusu
26 Mayıs 2025 Pazartesi
Yalova Üniversitesi Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü Eğitimleri
26 Mayıs 2025 Pazartesi
1
2
3
4
>>
Son