Pirge Seminer İçin Yalova Meslek Yüksek Okulunda

AŞÇILIK PROGRAMI İLE PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Pirge’nin katkılarıyla Yalova Meslek Yüksekokulu konferans salonunda profesyonel bıçak eğitimi semineri gerçekleştirildi. Seminerde; Bıçak çeşitleri, Bıçak seçiminde dikkat edilecek hususlar ve Uluslararası doğrama yöntemleri konusunda eğitim verildi. Ayrıca Eğitmen Şef Fırat Erbil bıçak masatlama işlemini uygulamalı olarak gösterdi ve öğrencilerle birlikte masatlama işlemi yapıldı. Aşçılık Programı Öğretim elemanları ve Öğrencilerimizin katılım sağladığı etkinlikte bilgi yarışması düzenlenerek doğru cevap veren öğrencilerimize Pirge tarafından bıçak hediye edildi.Öğrencilere destek için ‘’YALOVAÜNİ’’ kodu ile resmi web sayfalarından yapılacak alışverişlerde % 25 indirim uygulanacağı sözü verildi. Seminerin son kısmında soru-cevap yöntemi ile öğrencilerin bıçak hakkında merak ettiği sorulara cevap verildi. Öğrencilerimiz seminer sonunda Pirge Yeşilyayla kesici aletlerinin salona getirdiği bıçakları inceledi.