Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğrencileri Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI'YI Ağırladı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet BAHÇEKAPILI 15/11/2023 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzu ve Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümümüzü ziyaret etmiştir. Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı II. sınıf öğrencileri Ziyafet Mutfağı Dersi uygulaması kapsamında Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet BAHÇAKAPILI, Özel Kalem Müdürü Ozan EROZAN ve Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Pelin BARAN, Müdür Yardımcılarımız Ögr.Gör.Dr. Aysun EKİNCİ, Öğr. Gör. Okan BÜYÜKACAR ve Yüksekokul Sekreterimiz Ali Nazmi YAĞCI ve Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlilerini hazırlamış oldukları menüyü sunarak ağırlamışlardır.

Rektör hocamızın ziyareti.MOV