Yalova Üniversitesi
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
ANASAYFA
BÖLÜM
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Bölüm Başkanı Mesajı
Sayısal Bilgiler
Bölüm Organizasyon Şeması
Türkçe
English
AKADEMİK
Akademik Kadro
Akademik Takvim
Komisyonlarımız
Türkçe
English
ÖĞRENCİ
Yönetmelikler
Staj
Erasmus
Standart Formlar
Yatay Geçiş
Yaz Okulu
Başvuru Süreçleri
Türkçe
English
Ders Programı
Sınav Programı
Türkçe
English
PROGRAMLAR
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Program Hakkında
Ders Planları
Ders İçerikleri
Türkçe
English
Aşçılık Programı
Program Hakkında
Ders Planları
Ders İçerikleri
Türkçe
English
Türkçe
English
BİLGİ
Yüksekokul Kurul Kararları
Yönetim Kurul Kararları
Bologna Bilgi Paketi
Türkçe
English
KALİTE
Bölüm Kalite Temsilcisi
Kalite Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız ve Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız
Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
Türkçe
English
Mezun Faaliyetlerimiz
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Türkçe
English
Türkçe
English
Kalite Koordinatörlüğü
KİDR 3.0
Raporlar
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Akran Değerlendirme Raporu
Türkçe
English
Türkçe
English
İLETİŞİM
Türkçe
English
Yalova Üniversitesi
0 226 815 55 76
Türkçe
 
English
 
Yalova Üniversitesi
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
ANASAYFA
BÖLÜM
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Bölüm Başkanı Mesajı
Sayısal Bilgiler
Bölüm Organizasyon Şeması
AKADEMİK
Akademik Kadro
Akademik Takvim
Komisyonlarımız
ÖĞRENCİ
Yönetmelikler
Staj
Erasmus
Standart Formlar
Yatay Geçiş
Yaz Okulu
Başvuru Süreçleri
Ders Programı
Sınav Programı
PROGRAMLAR
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Program Hakkında
Ders Planları
Ders İçerikleri
Aşçılık Programı
Program Hakkında
Ders Planları
Ders İçerikleri
BİLGİ
Yüksekokul Kurul Kararları
Yönetim Kurul Kararları
Bologna Bilgi Paketi
KALİTE
Bölüm Kalite Temsilcisi
Kalite Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız ve Faaliyetlerimiz
Dış Paydaşlarımız
Dış Paydaş Faaliyetlerimiz
Mezun Faaliyetlerimiz
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Faaliyetlerimiz
Kalite Koordinatörlüğü
KİDR 3.0
Raporlar
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Akran Değerlendirme Raporu
İLETİŞİM
Anasayfa
>
Duyurular
>
2019-2020 OTEL,LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI
2019-2020 OTEL,LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI
24.01.2020 17:04:03
2019-2020 OTEL,LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI
Dosya Adı
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü 2019-2020 Bahar Yarıyılı Ders programı.xls
İndir
Göster
Son Duyurular
2024-2025 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Ara Sınav Takvimi
31.10.2024 12:52:26
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi
1.10.2024 13:21:57
Öğrencilerimizin Dikkatine 27 Eylül 2024 Tarihinde Staj Sınavı Yapılacaktır.
16.09.2024 13:23:58
2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMLARI
9.09.2024 11:20:31
2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders sınavı Başvuru Sonuçları
16.07.2024 10:26:07