Aşçılık Programı Öğrencisi Nadide GÖKÇE Yalova Meslek Yüksek Okulu Birincisi Olarak Mezun Oldu

Yalova üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Atatürk Stadyumunda düzenlenen mezuniyet töreninde Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencimiz Nadide Gökçe Yalova Meslek Yüksekokulu okul birincisi olarak mezun oldu. Üniversite tarafından öğrencimize plaket takdim edildi. Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Yasin Özaslan okul birincisi öğrencimize  hediyesini takdim etti ve mezun olan öğrencilerimizi tebrik etti. Bölüm Öğretim görevlileri ile öğrencilerimiz hatıra fotoğrafı çekildi.

Mezuniyet Törenine Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Yalova Barosu Başkanı Av. Fedai Doğruyol,  Yalova İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Gemalmaz, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İlçe Kaymakamları ve İlçe Belediye Başkanları başta olmak üzere çok sayıda il protokolü, Üniversitemizin Akademik-İdari Personeli, Öğrencilerimiz ve Aileleri katılım gösterdi.

2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, mezunların tören geçişi ile başladı. Mezun olan 3 binin üzerindeki 10. Dönem Mezunları, hem protokolü hem de ailelerini selamlayarak yürüyüşlerini tamamladı. 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Törenin açılış konuşması, Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci tarafından gerçekleştirdi. Toplumların kalkınmasında iyi yetişmiş, entelektüel sermayeleri gelişmiş, insan gücünün birinci faktör olduğunu vurgulayan Rektör Cebeci, 2010 yılından itibaren üniversitenin yaklaşık 19 bin mezun vermiş olduğunu vurguladı ve öğrencilerin hepsiyle tek tek gurur duyduklarını ifade etti. Biz, bugün burada yetişmiş ve nitelikli 3 bin gencimizi yeni yaşamlarına uğurlamanın ve topluma kazandırmanın heyecanını ve kıvancını yaşıyoruz” ifadelerini paylaştı. Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’nin konuşmasının ardından Ödül Takdim Töreni’ne geçilerek Üniversitemiz’de öğrenim gördükleri süre içerisinde eğitimlerini başarı ile tamamlayan ve dereceye giren Mezunlarımıza diplomalarının ve hediyelerinin takdimi gerçekleştirildi. Mezuniyet töreni, öğrencilerin keplerini havaya fırlatmaları ve ardından gerçekleştirilen konser ile sona erdi.