Aşçılık Programı Makaron Uygulaması

Yalova Meslek Yüksekokulu Aşçılık programından mezun olan ve İstanbul’da yer alan Kıyı Pastaneleri Şefi Yiğithan Doruk bilgilerini ve tecrübelerini Aşçılık programı öğrencileri ile paylaştı. Şef Yiğithan Doruk günümüzün popüler lezzetlerinden “Makaron” u önemli noktalarını da anlatarak uygulamalı olarak öğrencilerimize anlattı. Mezun öğrencilerimizin sektördeki bu başarıları bizleri gururlandırırken yeni öğrencilerimizi de motive etmiştir. Etkinliği sonunda Pastane Ürünleri dersine katılarak öğrencilerimiz ile öğretici ve eğlenceli bir ders işlememize destek sağlayan mezun öğrencimiz Şef Yiğihan Doruk’a Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yasin Özaslan teşekkür belgesi takdim etmiştir. Bölüm öğretim görevlileri Öğr. Gör. Arzu Güzel Çakmak, Öğr. Gör. Çağrı Dilmen ve Öğr. Gör. Fatih Taşpınar ve öğrencilerimiz ile hatıra fotoğrafı çekilmiştir.